Zona este binecunoscuta pentru organizarea a numeroase si diferite evenimente sportive outdoor. Cei care vin aici, sportivi amatori sau simpli iubitori de miscare, pot alege din multitudinea de repere sportive:

Cheile Rasnoavei:

Peisajul abrupt si stancos transforma zona intr-una de o frumusete neamblanzita; un defileu spectaculos si foarte pitoresc ideal pentru plimbarile prin natura; unde veti  gasi o moderna instalatie de tiroliana, alpinism, rapel, traversare pe corzi; via ferrata mare si mica si bungee-jumping cu o cadere libera de la o inaltime de peste 140 m. Instalatia este ca popularitate  a doua din Europa, dupa Elvetia.

Trasee montane marcate:

Pentru iubitorii drumetiilor montane, aici veti gasi o vasta retea de trasee de diferite lungimi si grade de dificultate care va asteapta sa le parcurgeti la pas. Chiar de la cabana noastra porneste spre Poiana Brasov un traseu superb ce pote fi parcurs in 2-3 ore. Traseele sunt ideale si pentru iubitorii de plimbari cu bicicleta.

Echitatie:

Daca va plac caii si sporturile ecvestre, in zona noastra se gasesc mai multe centre de echitatie, unde veti putea admira spectacole de calarie sau veti putea pleca la o plimbare cu calul prin padure.

Partii de ski:

Poiana Brasov, Paraul Rece, Predeal, Busteni, Bran-Moieciu zone foarte apropiate de noi sunt cunoscute si renumite pentru sporturile de iarna care se pot practica in sezonul rece. Puteti alege una din cele peste 20 de partii.

Bungee Jumping, Tiroliana, Escalada…

Pentru iubitorii de adrenalina si sport extrem in zona Cheile Rasnoavei se pot organiza, pe baza de prenotare, sesiuni de bungee jumping (inaltime:137,5 m, printre cele mai inalte instalatii din Europa) , tiroliana, escalada, rapel, via ferrata mica si mare, parapanta, parasutism…

Prenotari si informatii detaliate: http://bungee-jumping.ro/contact/

Parc Aventura – Brasov:

Aventura Parc din Brasov va propune o serie de activitati sportive si recreative in aer liber. Fiecarui participant ii este furnizat un echipament de securitate care va garanteaza o siguranta deplina. Sunt propuse 15 trasee cu dificultati variate incepand la copii sub 8 ani. Cea mai mare inaltime poate fi atinsa pe traseul negru la 20 de metri. Detalii: http://www.parc-aventura.ro/

Paradisul Acvatic – Brasov:

Paradisul Acvatic se intinde pe o suprafaţă de 12.000 mp acoperiti in totatlitate şi 12.000 mp destinaţi sezonului estival. Are o capacitate de 2000 de persoane, aqualand-ul dispune de: 6 piscine interioare şi 2 piscine în aer liber, tobogane cu apă, saune, jacuzzi, grotă de relaxare, sală de fitness,  teren de fotbal acoperit,  teren de volei pe nisip,  restaurant şi terase.

Relieful prietenos si usor accesibil, traseele drepte si line din preajma Pensiunii Verde Crud, indeamna iubitorii de mountain-bike sa testeze placerea unei plimbari prin padure.

*In zona nu sunt centre de inchiriat biciclete.

Translate: en de fr it es